Sayfalar

10/02/2011

Yoksa siz daha Nisantasi Delicatessenda yemediniz mi??

Gitmediyseniz mutlaka gidin, sabah kahvaltisina, oglen ya da aksam yemegine, hic farketmez! İnsan burda 24 saat yiyecek birsey mutlaka bulur! Sarkuteri urunleri, yemekleri, tatlilari- hepsi mi muhtesem olur!
Avrupanin baskentlerinden birindeymis hissi veriyor insana bu mekan, Turkiyeye fazla sanki..
Herseyde emek var, en iyi peynirler yaglar etler soslar sunlar bunlar... Evinizde yemek yiyormus gibi, sicacik, keske evde de bu kadar cesit olsa her an:)
Bu sefer kahvalti icin ordaydik, patlayana kadar da yedik sanirim, oyle ki siparis verirken garson yarisinda durdurup daha fazla soylemeyi dusunuyosunuz galiba ama bu kadari bile fazla olucak gibi dedi:) ama hepsini yiyip ustune bir de tatli soyleyince icinden neler dedigini duyamadik malesef :))
Domuz eti yer misiniz bilmem, ama ben afiyetle yerim iyi bir prosciutto crudo'yu mesela. Cogu sarkuteri urunu domuz urunu tabiki.. Eger siz de seviyorsaniz Delicatessen'in "armut chutney"siyle birlikte ekmegin uzerine koyup bi yiyin, eminim siz de benim gibi bayilip bir kavanoz chutneyi hemen eve goturuceksiniz! Evet evet, aynen oyle, satin almak da mumkun bu harika tatlari! Sadece onlari da degil, tabaklar, kesme tahtalari, onlukler, daha neleeerr neleeerrrrr:))
Neyse ben daha susmam, sabaha kadar anlatirim en iyisi siz kendiniz gidin. Daha fazla bilgi icin: delicatessenistanbul.com

Sevgiler,
Ece

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder